گروه وکالت مجد

در این بلاگ تمامی اخبار و مطالب مرتبط با گروه وکالت مجد در دسترس شماست

گروه وکالت مجد

در این بلاگ تمامی اخبار و مطالب مرتبط با گروه وکالت مجد در دسترس شماست

  • ۰
  • ۰

به پایان رسیدن یک زندگی مشترک وبه طلاق انجامیدن آن یکی از غم انگیز ترین اتفاقات است  ولی وقتی تحمل این مسیر وادامه ی آن دشوار باشد این آخرین مرحله است پس بادادن اطلاعات وآگاهی از مسیر پیش رو میتواند به این افراد کمک ما باشد ما در این مقاله با مشخص کردن مسیر وراهکارهای پیش رو شما را در ادامه ی این مسیر یاری میکنیم



چگونه توافقی طلاق بگیریم؟


برای طلاق توافقی زوجین باید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کرده و دادخواست طلاق توافقی خود را ارائه نمایند و دادگاه رسیدگی‌کننده به این پرونده با توجه به محل سکونت مشترک زوجین تعیین می‌شود. پس از مشخص شدن دادگاه رسیدگی‌کننده، برای زوجین پیامکی ارسال شده و تاریخ و زمان دقیق برگزاری جلسه دادگاه اطلاع‌رسانی می‌شود که مرد و زن باید در تاریخ مشخص شده در جلسه دادگاه حضور یابند. قاضی نیز در جلسه اول زوجین را به مراکز مشاوره ارجاع می‌دهد تا شاید فرصتی دیگر بتواند آنها را از این تصمیم منصرف کند.


طلاق توافقی بدون حضور در دادگاه


گاهی زوجین به دلیل مشغله کاری نمی‌توانند در جلسات دادگاه شرکت کنند و برخی اوقات به نقطه‌ای رسیده‌اند که مایل به روبرو شدن با یکدیگر در زمان جلسات رسیدگی نیستند و می‌خواهند که پروسه طلاق بدون نیاز به آنها انجام شده و پایان پذیرد. برای این منظور می‌توان به وکلای این حوزه مراجعه کرد، وکلایی که روند طلاق را از لحظه تسلیم دادخواست طلاق توافقی به دفتر خدمات قضایی تا حصول نتیجه و ارائه طلاق‌نامه به شما پی می‌گیرند. امروزه برخی از موسسات حقوقی نظیر موسسه حقوقی هادیان عدالت طی حداکثر ۳ روز کاری طلاق را صادر و طلاق‌نامه را دریافت می‌کنند، بدون نیاز به حضور شما در دادگاه حتی برای یک جلسه.


مراحل طلاق توافقی / طلاق وکالتی


۱. تماس با موسسه حقوقی جهت تعیین وقت مشاوره رایگان


اگر مایلید که طلاق توافقی شما توسط وکیل پیگیری شود تا به حضور شما در دادگاه‌ها نیازی نباشد در ابتدا با موسسه حقوقی هادیان عدالت تماس بگیرید تا برای شما وقت مشاوره تعیین شود. برای این منظور در تهران با شماره تلفن ۷۷۳۷۰۰۹۲ و از شهرستان‌ها با کد ۰۲۱ (کد تهران) در ابتدای شماره تماس بگیرید و یا به سایت موسسه حقوقی هادیان عدالت مراجعه کنید.


۲. حضور زوجین در موسسه و امضای وکالتنامه طلاق


پس از تعیین وقت در روز مشخص شده در دفتر موسسه حقوقی حاضر شده و نسبت به امضای وکالتنامه طلاق و تحویل مدارک خود شامل اصل شناسنامه، کارت ملی و عقدنامه اقدام کنید.


۳. شروع به کار وکلای موسسه حقوقی هادیان عدالت


در این مرحله کار ما به عنوان وکیل شما شروع شده و وکلای ما با حضور در دفاتر خدمات قضایی، دادگاه، داوری و اخذ دادنامه مراحل ثبت طلاق توافقی را پیش می‌برند. در هیچ یک از مراحل ذکر شده نیاز به حضور شما نیست و وکلای موسسه به نیابت از شما انجام کارها را پیگیری می‌کنند.


۴. ثبت واقعه طلاق و دریافت طلاق‌نامه از موسسه


وکلای موسسه طی ۳ روز کاری طلاق را ثبت و طلاق‌نامه را به شما تحویل می‌دهند. برای دریافت طلاق‌نامه باید به دفتر موسسه مراجعه نموده و طلاق‌نامه خود را تحویل بگیرید. در صورت درخواست موکل، موسسه حقوقی هادیان عدالت می‌تواند طلاق‌نامه را برای شما ارسال کند.


هزینه طلاق توافقی


هزینه طلاق توافقی عبارت است از هزینه‌های وکلا، هزینه‌های دادرسی، هزینه آزمایشگاه و هزینه داوری که جمعا با مبلغ دو میلیون تومان کلیه هزینه‌ها پرداخت می‌گردند.


شرایط طلاق توافقی چیست


برای گرفتن طلاق توافقی زن و شوهر باید به همراه شناسنامه و عقد نامه به دادگاه بروند و فرم درخواست را پر و همه ی موارد مسائل مانند حضانت فرزندان و ملاقات با او و نیز امور مالی مانند ، مهریه و جهیزیه و نفقه را مشخص کنند در وقوع طلاق توافقی همه چیز به توافق زن و شوهر بستگی دارد و معمولا آنها پس از توافق در مسایل مربوط به زندگی مشترک از جمله مهریه و نفقه و جهیزیه و در صورت داشتن فرزند مشترک ، حضانت فرزند به دادگاه خانواده مراجعه و دادخواست صدور گواهی عدم امکان سازش را تنظیم و به دادگاه تسلیم می کنند.


برای گرفتن طلاق توافقی ، زن و شوهر باید به همراه شناسنامه و عقد نامه به دادگاه بروند و فرم دادخواست را پر کرده و همه مواد و مسائل را مشخص کنند پس از تقدیم دادخواست طبق روال معمول ، دادگاه به آنها تکلیف میکند که هر یک از زوجین داوری از میان بستگانش معرفی کند که این داوران باید با زوجین مذاکره کرده و سعی در مصالحه ی آنها داشته باشد.


اگر داوران به نتیجه ای نرسیدند گزارش خود را به دادگاه ارائه میدهند و دادگاه نیز بر اساس توافق زوجین گواهی عدم امکان سازش را صادر میکند و آنها می توانند با ارائه گواهی دفترخانه طلاق مراجعه کرده و صیغه ی طلاق را جاری و ثبت کنند.


گواهی عدم امکان سازش را صادر میکند و آنها می توانند با ارائه گواهی دفتر خانه طلاق مراجعه کرده و صیغه ی طلاق را جاری و ثبت کنند . گواهی عدم امکان سازش به مدت ۳ ماه اعتبار دارد یعنی اگر زوجین ظرف ۳ ماه آن را اجرا نکردند دیگر اعتباری ندارد.


گفتنی است شوراهای حل اختلاف در خصوص اختلافات خانوادگی توجه به تقاضای طرفین میتوانند برای اصلاح ذات البین دخالت کنند در حالی که در طلاق توافقی افراد معمولا پیش از دادخواست طلاق صحبت کرده و به توافق رسیده اند و اگر باز هم علاقه داشته باشند که جلساتی برای سازش و مذاکره بگذارند بالطبع به شورای حل اختلاف که فرصت دوباره ای برای سازش فراهم میکند ارجاع می شود باید اشاره کرد که برای گرفتن طلاق توافقی ، زوجین از هم اصلا نیازی به شرایط و دلایل محکمه پسندی وجود دارد در طلاق توافقی زن و شوهر با توجه به شرایط و وضعیت خانوادگی خود به این نتیجه می رسند که دیگر نمی توانند با هم زندگی کنند و در مورد جدایی به توافق می رسند.


بنابراین بصورت مشترک در دادگاه خانواده حاضر می شوند و صدور گواهی عدم امکان سازش برای اجرای طلاق توافقی را درخواست می کنند تمام شرایط مالی و غیر مالی مربوط به عقد نیز با توجه به توافق زوجین منظور می شود معمولا پس از صدور حکم طلاق توافقی شوهر هیچ اجباری برای آمدن به محضر ندارد و چون این طلاق با توافق طرفین صورت میگیرد به لحاظ قانونی رفتن به محضر هم باید با توافق طرفین باشد و نمی شود توافق طرفین را با الزام همراه کرد بنابراین برای حل این مشکل شاید بهترین راه کار این باشد که طرفین الزام رفتن به محضر را نیز جزیی از تعهدات خود در دادخواست ذکر کنند تا در نهایت در حکم دادگاه منعکس شود در این صورت میتوان الزام شوهر به آنچه خود تعهد داده است از دادگاه درخواست کرد .


مزایای طلاق توافقی :


۱- عدم تشکیل پرونده های متعدد در دادگستری


۲- جلوگیری از رجوع مکرر زوجین به محل دادگستری و دخالت طرفین در طلاق و صدور گواهی عدم امکان سازش


۳- کوتاه بودن زمان صدور گواهی مربوط برای جواز اجرای طلاق و درگیری کمتر و کاهش تنش بین خانواده های زوجین


۴- مدت دار بودن این گواهی در عرض ۳ ماه که سبب حفظ دوام عقد نکاح است در حالی که در حکم طلاق که بودن مدت اجرایی است هر لحظه دوام زندگی را تهدید میکند . در طلاق توافقی استرس فرزندان نیز کاهش می یابد .


۵- احتمال رجوع بیشتر زوجین در آینده به یکدیگر و تشکیل مجدد زندگی مشترک بدلیل کاهش تنش های طرفین


تفاوت طلاق توافقی با طلاق خلع و مبارات : چنانچه زوجین هر دو در مورد طلاق توافقی داشته و در مورد نحوه جدایی و پرداخت حقوق زن و فرزندان به تفاهم برسند ، طلاق توافقی است این طلاق برای سرعت بخشیدن به کار کسانی است که با توافق مصر به طلاق هستند.


طلاق خلع و مبارات نیز دو صورت طلاق توافقی است البته اجرای این طلاق نیز همچون دیگر طلاق هایی که به درخواست زن و مرد است منوط به انجام تشریفات در مراجع قضایی و صدور گواهی عدم امکان سازش است . طلاق خلع و مبارات از نوع طلاق بائن است که امکان رجوع در آن وجود ندارد و طلاق خلع است که زن به واسطه کراهتی که از شوهر دارد در مقابل مالی که به او میدهد طلاق بگیرد .

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی