گروه وکالت مجد

در این بلاگ تمامی اخبار و مطالب مرتبط با گروه وکالت مجد در دسترس شماست

گروه وکالت مجد

در این بلاگ تمامی اخبار و مطالب مرتبط با گروه وکالت مجد در دسترس شماست

  • ۰
  • ۰

درامر طلاق گذشته از جدایی وتقسیم اموال وجهیزیه ونفقه وحضانت وتمام اینها که به کرات در موردش آن خوانده ایم مسائل پیچیده ومشکلاتی وجود دارد که گاهی تا آخر عمر شما را درگیر میکند مسائل مربوط به کودکان که همانا نفقه کودک دیدار کودکان بیماری کودکان وتحصیل وهمه ی اموری که مربوط به آنها است پدر ومادر را به هم مرتبت میکند 

پس بادر نظر گرفتن تمام این موارد وشرایط آن وارد این مرحله شوید ما در این مقاله شما را با تمام این مشکلات وراهکارهای آن آشنا میکنیم



هزینه طلاق توافقی مالی و غیر مالی!

طلاق  صرفا در مسئله مالی خلاصه نمی شود بلکه گاه فرزندان نیز در این میان دچار صدمات متعدد روحی و روانی خواهند شد. پس قبل از هر تصمیمی تمام جوانب باید سنجیده شود و تلاش شود در پی اقدام به انجام


طلاق توافقی ممکن است  از لحاظ زمان و سهولت پروسه کوتاه تری داشته باشد ولی دقت داشته باشید که عدم وجود تخصص و تجربه در مسایل حقوقی می تواند منجر به مشکلات عدیده دیگر شود.چراکه همان طور که گفتیم تکالیف و حقوق افراد با انعقاد عقد نکاح ایجاد شده و توافق بر طلاق نیز می بایست تکلیف بسیاری از این حقوق را معین سازد. هزینه طلاق توافقی ازنظر مالی به مراتب کم تر از دیگر انواع طلاق است ولی با توجه به اینکه زمان آن کوتاه است باید نهایت دقت در آن لحاظ شود. صحبت ازانواع طلاق شاید این پرسش را به وجود آورد که این انواع چیست و چگونه انجام میشود؟ گاهی دو نفر نسبت به طلاق توافق ندارند و صرفا یکی از زوجین درخواست طلاق دارد در این موارد قانون سخت گیرانه تر وارد می شود .همانطور که می دانید در ایران حق طلاق با مرد است و این حق می تواند طی وکالتنامه ای به زن اعطا گردد تا زن خود و به تنهایی بتواند خود را مطلقه سازد .


اگر مرد در هر مرحله از زندگی  درخواست طلاق داشته باشد می بایست به دادگاه مراجعه کرده و تقاضای خود را مطرح نماید در این صورت طلاق توافقی نیست و به طبع هزینه آن مانند هزینه طلاق توافقی نیست. بلکه طلاق از سوی مرد است و شرایطی دارد. حال تصور کنید زن در خواست طلاق دارد و وکالتنامه ای هم از سوی مرد به او اعطا نشده در این موارد وقوع طلاق منوط به احراز شرایطی نسبتا سختگیرانه است که می بایست  برای دادگاه اثبات شود تا بتواند از سوی مرد و با توجه به اختیاری که قانون به مراجع اعطا کرده زن را مطلقه نماید که از این باب هزینه طلاق توافقی می تواند کم تر باشد چون اثبات آن شرایط زمان بر است.


مهریه ،جهیزیه، نفقه، اجرت المثل، حضانت فرزند و ملاقات فرزند از جمله مواردی ست که می بایست قبل از طلاق راجع به آن صحبت شود پس بهتر است افرادی آگاه حقوق و شرایط اثبات آن و همچنین هزینه طلاق توافقی را به طرفین گوشزد نماید تا آگاهانه تصمیم بگیرند و اقدام به شروع روند انجام طلاق کنند.  وکالتنامه ای که راجع به آن صحبت شد یعنی وکالت در طلاق می تواند به صورت شرط ضمن عقد در سند ازدواج نوشته شود و یا اینکه بعد از ازدواج این وکالت در دفترخانه اسناد رسمی از سوی مرد به زن اعطا شده و طلاق انجام شود. اگر در وکالتنامه بلاعزل بودن یا نبودن آن قید نشود مرد می تواند به راحتی زن را عزل نموده و مانع از انجام طلاق از سوی زن شود. گاها دو طرف با توجه به نظر وکیل یا مشاور حقوقی شان راجع به هزینه طلاق توافقی تصمیم می گیرند این مسیر را انتخاب کنند.ولی این نکته را باید در نظر داشته باشند که اگر وکاتنامه ای تنظیم شد می بایست بلاعزل باشد و دائم یا با مدت معین باشد.


احتیاط در توافقات راجع به طلاق توافقی و هزینه طلاق توافقی !

از آنجایی که بحث مهریه بیشتر به هنگام طلاق مطرح می شود توافق طرفین نسبت به آن بسیار حایز اهمیت است. گاها زوجه تصمیم می گیرد تا در قبال بخشش مقداری از مهریه وکالت در طلاق را از زوج گرفته و اقدام به اعمال آن نماید.


اگر هزینه طلاق توافقی برای شما مهم است می بایست در اولین قدم به درستی و احتیاط گام برداشته یعنی راجع به بحث مهریه توافق نمایید. تا بعدا متحمل هزینه های مالی دیگر نشوید.


بحث نفقه موضوع مهم دیگر است در این خصوص مرد موظف به پرداخت نفقه به همسر و فرزندان خویش است اگر تا هنگام طلاق این هزینه از سوی مرد پرداخت نشود زن می تواند آن را مطالبه نماید و نکته مهم آن که در صورتی که مرد از پرداخت آن مبلغ امتناع کند می توان علیه ایشان شکایت کیفری مطرح کرد نکته دیگر در این رابطه این است که نفقه گذشته و حال همسر هردو قابل مطالبه است بدین معنی که اگر زنی مثلا به مدت دو سال نفقه دریافت نکرد می تواند به هنگام طلاق آن مبلغ را مطالبه کند و در در صورتی که طلاق توافقی ست راجع به این موضوع نیز توافق حاصل شود. پس این قدم دوم برای حفظ حقوق و جلوگیری از هزینه مازاد بر هزینه طلاق توافقی ست.


موضوع دیگر بحث حضانت است همان طور که می دانید از لحاظ قانونی حضانت فرزندان چه پسر و چه دختر تا ۷ سالگی با مادر و سپس با تصمیم دادگاه در صورت عدم اختلاف با پدر است. در این خصوص توافق طرفین می تواند این موضوع را تغییر داده و کسی که حضانت فرزند را بر عهده دارد این حق را به دیگری واگذار نماید.


در خصوص ملاقات فرزند باید گفت هر یک از زن و مرد در زمانی که حضانت با دیگری ست می توانند فرزند خود را ملاقات کنند این یک حق است که چه از نظر قانونی و چه عرفی و شرعی پدر و مادر را مستحق دیدار فرزند میداند. در این حصوص هر کدام از والدین مانع دیدار دیگری با فرزند شود قطعا با الزام قانونی و بعضا مجازات رو به رو خواهد شد. پس دقت داشته باشید به هنگام توافق بر طلاق توافقی علاوه بر حضانت تکلیف ملاقات و حدالامکان روز های آن را مشخص نمایید.


طلاق توافقی و هزینه طلاق توافقی توسط وکلای موسسه حقوقی پلاک دادیار

وکلای حاذق موسسه حقوقی پلاک دادیار با یک تماس هزینه طلاق توافقی را  به شما  اعلام می گردد. شما می توانید با بهره گیری از مشاوره حقوقی پیش از اقدام، نوع طلاق خود را معین نموده و در صورت صلاحدید اقدام به انجام طلاق توافقی نمایید.هزینه طلاق توافقی می تواند بعضا با توجه به شرایط مورد درخواست شما متغیر باشد به طوری که اگر شما در خواست طلاق توافقی توسط یک وکیل را دارید یک وکیل وکالت هر دوی شما بر عهده گرفته و نسبت به انجام پرونده اقدام می نماید و در صورتی که بخواهید دو وکیل یعنی یک وکیل از سوی خانم و یک وکیل از سوی آقا تعیین نمایید این مورد نیز در موسسه حقوقی پلاک دادیار امکان پذیر است.


هزینه طلاق توافقی شامل چه بخش هایی است؟

  • هزینه طلاق توافقی شامل سه بخش می باشد:
  • هزینه ی دادرسی در دادگاه خانواده شامل هزینه ثبت دادخواست طلاق، هزینه دادرسی ، هزینه جلسات مشاوره  به مبلغ برای هر نفر ۱۵۰ تا ۲۰۰ هزار تومان.
  • هزینه ثبت طلاق در دفتر خانه اسناد رسمی به مبلغ۵۰۰ تا ۵۵۰ هزار نفر برای دو طرف.
  • هزینه حق الوکاله وکیل که این مبلغ بنا به شرایط زوجین تخصص و تجربه وکیل تعیین و اعلام می گردد.
  •  


پس از محاسبه و تعیین هزینه طلاق توافقی چه مدارکی جهت اقدام نیاز است؟

  • شناسنامه و کارت ملی زوج
  • شناسنامه و کارت ملی زوجه
  • سند ازدواج
  • توافق مبنی بر نحوه پرداخت یا بخشش مهریه، نفقه ،اجرت المثل ایام زوجیت، جهیزیه ، حضانت فرزند، ملاقات با فرزند
  • نظر واحد مشاوره یا یهزیستی
  • گواهی عدم بارداری زوجه


هزینه طلاق توافقی چقدر است؟

 

هزینه طلاق توافقی به تفکیک شامل موارد ذیل است:

 

الف) هزینه ۵ جلسه مشاوره و اخذ گواهی عدم انصراف از طلاق

 

هزینه مربوط به مشاوره در مراکز مشاور خانواده جهت اخذ گواهی عدم انصراف از طلاق که ۵ جلسه به طول می انجامد و هزینه هر جلسه هم در حدود ۵۲/۰۰۰ تومان است (با تکرار این توضیح که این مساله فعلاً در استان تهران انجام می شود و در دیگر استان ها در حال حاضر نیازی به انجام مشاوره قبل از تقدیم دادخواست و اخذ گواهی عدم انصراف از طلاق وجود نداد)

 

چنانچه در استان دیگری بغیر از استان تهران امور مربوط به طلاق توافقی را انجام می دهید، باید هزینه ای در حدود ۶۰/۰۰۰ الی ۸۰/۰۰۰ تومان به واحد مشاوره مستقر در دادگاه خانواده بپردازید

 

ب) هزینه دادرسی

 

یکی دیگر از موارد مربوط به هزینه طلاق توافقی هزینه دادرسی است که در هنگام تقدیم دادخواست به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی و یا در نقاطی که هنوز این دفاتر راه اندازی نشده اند قبل از تقدیم دادخواست باید به حساب بانکی قوه قضاییه واریز گردد

 

با توجه به اینکه طلاق توافقی خواسته ای غیرمالی محسوب می شود، هزینه دادرسی آن در حدود ۱۶۰/۰۰۰ تومان است

 

پ) حق الوکاله وکیل طلاق توافقی

 

چنانچه امور مربوط به طلاق توافقی را توسط وکیل دادگستری به انجام می رسانید، حق الوکاله وکیل را هم باید به هزینه طلاق توافقی اضافه نمایید، برای اطلاع دقیق از حق الوکاله وکیل برای طلاق توافقی با کارشناسان ما تماس بگیرید

 

ت) هزینه دفترخانه طلاق


آخرین مورد مربوط به هزینه طلاق توافقی هزینه مربوط به اجرای صیغه طلاق و ثبت طلاق توافقی در دفترخانه طلاق است که این هزینه بستگی به محل و انصاف دفترخانه مربوطه دارد و در حال حاضر دفاتر طلاق چیزی در حدود ۳۰۰/۰۰۰ تا ۵۵۰/۰۰۰ تومان برای این امر مطالبه می نمایند.

 

همانطور که می دانید برای دادن هر دادخواستی در دادگاه می بایستی هزینه دادرسی پرداخت کرد و با توجه به این که امروزه دادخواست ها از طریق دفاتر الکترونیک قضایی ثبت می گردد هزینه ای نیز این دفاتر که بخش خصوصی محسوب می شوند دریافت می کنند.حال این سوال برای شما پیش می آید که هزینه طلاق توافقی چقدر است ؟


دادخواست ها و خواسته های آن، از حیث هزینه دادرسی به دو بخش مالی و غیر مالی محسوب می شوند طلاق توافقی نیز یک خواسته غیر مالی نیز محسوب می شود. در حال حاضر هزینه طلاق توافقی جمعا حدود ۱۶۰ هزار تومان می شود.


پس از ثبت دادخواست طلاق توافقی، هزینه دیگری وجود ندارد مگر مشاوره دادگاه، پس از تصویب قانون حمایت خانواده جدید، داوری از طلاق توافقی حذف گردید ولی به جای آن مشاوره اجباری شده است بخش مشاوره دادگاه هم هزینه ای از زن و شوهر دریافت می کند.

این هزینه مشاوره دادگاه در جاهای مختلف کشور و مجتمع های قضایی هر شهر متفاوت است در حال حاضر هزینه مشاوره طلاق توافقی دادگاه ۸۰ هزار تومان جمعا برای هر دو نفر است.


دیگر هزینه طلاق توافقی چقدر است ؟


پس از صدور حکم (گواهی عدم امکان سازش)، پرداخت هزینه طلاق در محضر (دفترخانه) است تعرفه فعلی دفاتر طلاق برای ثبت طلاق توافقی خلعی با ده درصد که به حساب دولت ریخته می شود ۴۴۵ هزار تومان است البته هنوز هستند دفترخانه های منصفی که به تعرفه قبلی هزینه را دریافت می کنند. در شهر تهران با توجه به انصاف و محل دفترخانه طلاق، هزینه ثبت طلاق در محضر بین ۳۰۰ الی ۵۵۰ هزار تومان می باشد. این مبلغ برای هر کدام از طرفین نیست و جمعا این مبلغ پرداخت می شود. این که هزینه ها را چه کسی باید پرداخت کند بستگی به توافق طرفین دارد.


حق الوکاله طلاق توافقی یا به بیان دیگر ملاک حق الوکاله وکیل برای طلاق توافقی هم بر طبق آیین نامه تعرفه حق الوکاله وکلای دادگستری، توافق وکیل و موکل است به همین دلیل است که اگر شما از هر وکیل در خصوص دستمزد او سوال کنید قیمتی متفاوت خواهد گفت اما با توجه به این که گروه وکلای پارسای سالهاست که به صورت متمرکز در زمینه دعاوی خانوادگی فعالیت دارد.


حق الوکاله طلاق توافقی بسیار منصفانه و مناسب حال موکلین دریافت می شود. در حال حاضر با توجه به شرایط جدید طلاق توافقی در تهران، اگر زوجین کلاس های مشاوره را شرکت کرده باشند و گواهی عدم انصراف از طلاق را داشته باشند حق الوکاله نفری یک میلیون تومان و در صورتی که تمام مراحل از ابتدا یعنی مشاوره بدون حضور زوجین تا صدور رای به عهده ما باشد با تمام هزینه ها تا گرفتن رای قطعی دادگاه نفری یک میلیون پانصد هزار تومان و در مجموع سه میلیون تومان است.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی